Testpagina, wat is Internet toepassing!

sampleimage_4.jpg

Waar zijn we goed in?

kleuren en ontkleuren

Tegenwoordig is het gebruikelijk dat vrouwen hun haar zelf kleuren. De kapper kan het haar echter op manieren kleuren die men niet bij zichzelf kan doen. Het gaat hier dan bijvoorbeeld om low-lights of high-lights. Dit is specialistisch werk en kan het beste worden gedaan door de kapper.

Er wordt bij het kleuren of verven van het haar onderscheid gemaakt tussen 3 soorten producten, dit zijn tijdelijke kleuringen, semi-permanente kleuringen en permanente kleuringen.

De kapper weet het beste wat er wel en niet mogelijk is met uw haar(kleur). Wanneer u bepaalde dingen niet zeker weet over het kleuren van haar, is het verstandig MISSHIZZ hiervoor te raadplegen. MISSHIZZ weet welke haarkleur het beste bij u past en hoe u deze kleur het beste kunt realiseren. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om zonder tussenstappen van donker naar licht haar of van licht naar donker haar te gaan.

Style advies

Wax en klei moeten worden aangebracht in droog haar, dit geldt (meestal) ook voor gel. Breng de gewenste hoeveelheid gel, wax of klei aan in de hand en styl het haar op deze manier in het gewenste model.

Styling gel, wax, cream en klei zijn ideaal voor expressieve vormen. Het kan voor zowel het gehele kapsel als voor een gedeelte van het kapsel worden gebruikt. Deze producten verschillen in hun formules, maar zijn er in de eerste plaats voor bedoeld om de haren op de juiste manier aan elkaar te laten kleven.

Styling gels worden vooral gebruikt om blijvende kapsels te creëren, wax, cream en klei worden veelal gebruikt om natuurlijk uitziende kapsels te creëren..

Knippen en stylen/extentions

Als u op zoek bent naar een haarstyliste met heel veel ervaring, die niet uitsluitend goed kan knippen maar u ook graag adviseert over uw haar en verzorging, kleuring en styling? Dan zit u bij MISSHIZZ op de juiste stoel. Knippen en styling is immers onze passie, met een professionele en persoonlijk benadering.Ervaar het verschil!

Permanenten

Elke dag komen er veel klanten langs bij kapsalons. Veel klanten hebben misconcepties en verkeerde denkbeelden over het verzorgen en behandelen van dun haar. Wanneer ze weten hoe het wel moet, verbetert hun haarsituatie vaak en wordt het haar minder dun. Dit wordt verklaard door een specialist op het gebied van haaruitval en dun haar. Vraag advies bij MISSHIZZ.

Mousse bestaat voor een groot gedeelte uit alcohol. Alcohol droogt uit en veel mousse zal het dunner wordende haar dus juist verder doen uitdrogen, waardoor het nog breekbaarder en fragieler wordt. Mousse is een veel gebruikt product, maar niet geschikt voor mensen met erg dun haar. Met uw haarstylist van MISSHIZZ kunt u onderzoeken welke producten voor u het meest geschikt zijn. Als u gezonder en minder dun haar wilt, kunt u het beste producten gaan gebruiken die geen alcohol bevatten.

Kleuren (verven) en ontleuren

kleuren en ontkleuren 92%

Style advies 80%

Knippen en stylen100%

Permanenten 75%

Extentions 65%


Een kapster met meer dan 20 jaar ervaring

De kapper, of de kapsalon, wordt door de consument gemiddeld zo'n 8 keer per jaar bezocht. Veel mensen hebben een hechte band met de kapper, u spreekt de kapper namelijk regelmatig en komt vaak jarenlang bij dezelfde kapper.

Over het algemeen kunnen mensen hun haar zelf goed in model brengen. Dingen die vaak beter overgelaten kunnen worden aan de kapper, zijn o.a. knippen, kleuren en permanenten. Om dit goed te laten doen, zijn vakmensen nodig. Behalve het knippen, kleuren en permanenten is er nog een belangrijke rol weggelegd voor de kapper, het adviseren van de klant.

De kapper kent u en uw haar(situatie) het beste, weet welk kapsel het beste staat en welke (professionele) producten het beste zijn voor uw haar(type).